Gå direkt till innehåll
Uthyrningsstart för Willhems projekt Toppön i Trollhättan

Pressmeddelande -

Uthyrningsstart för Willhems projekt Toppön i Trollhättan

Idag startar uthyrningen av lägenheterna i Willhems hus på Drottninggatan i Trollhättan. Under våren är det dags för inflyttning – i ett centralt boende med promenadavstånd till det mesta och knappt 5 minuter till Högskolan Väst.

Totalt är det 26 nya yteffektiva hyreslägenheter som Willhem tillskapar genom att konvertera tidigare lokaler som stått oanvända. Lägenheterna är under produktion och beräknas vara färdigställda i februari/mars 2019. De kommer att vara på 1-2 rok om 21-50 kvadratmeter och lämpar sig utmärkt för studenter. Planerad inflyttning är i april 2019.

− Vi på Willhem vill inte bara förvalta lägenheter utan vill också kunna bidra till bostadsbyggandet i Trollhättan, om än i liten skala, säger Rikard Norström, nyproduktionschef. Det finns ett stort behov av bostäder för unga, så det känns väldigt roligt att kunna erbjuda mindre lägenheter med fina kvalitéer och ett attraktivt läge.

Uthyrning och förvaltning sköts av Willhem. Från och med idag går lägenheterna att söka via Willhems hemsida, wilhem.se, enligt gällande uthyrningspolicy.

Läs gärna mer om projektet på willhem.se.


Kontakt:
Rikard Norström 
Nyproduktionschef 
rikard.norstrom@willhem.se
Tfn: 0735 24 50 47

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden