Gå direkt till innehåll
​Dialog och aktivitet i fokus på Willhemdagen

Nyhet -

​Dialog och aktivitet i fokus på Willhemdagen

Lördagen den 10 oktober genomfördes Willhemdagen på alla orter där Willhem är verksamt. En dag där hyresgästerna och Willhems personal fick möjlighet att träffas, umgås och utbyta idéer.

– På Willhemdagen fick vi gott om tid för de längre samtalen och kunde fokusera på att bara finnas på plats och vara tillgängliga. Att få höra hyresgästernas förslag på hur vi kan bli bättre och fortsätta utveckla våra bostadsområden är ovärderligt, säger Karin Nilsson, projektledare för Willhemdagen.

På många orter planterade personalen och hyresgästerna höstlökar tillsammans, något som förhoppningsvis kommer att ge en färgfull effekt i bostadsområdena till våren. Förutom fika erbjöds det på vissa orter även aktiviteter som tipspromenad, ansiktsmålning, fiskdamm och grillning.

– Det känns roligt att lära känna våra hyresgäster ännu bättre. Jag hoppas att Willhemdagen har varit ett uppskattat inslag och att många har lärt känna sina grannar bättre, avslutar Karin Nilsson. 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden