Gå direkt till innehåll

Nyhet -

​Rolig sommar väntar för barnen på Andersberg

Sommarkul öppnar snart upp sin verksamhet i Halmstad inför lovet. Willhem stöttar projektet som ska göra sommaren lite roligare för barnen som bor i och runt Andersberg.

Sommarkul drivs 2016 i Ungkulturavdelningens regi och vänder sig till sommarlediga barn i åk 1-5 (7-12 år). Gott om frisk luft och aktivitet står på schemat. Hos barnen på Andersberg har intresset hittills varit stort och projektet har även fått god respons från offentliga, kommersiella och ideella aktörer som i stor utsträckning medverkat.

– Vi tycker att det här är ett jättebra initiativ, säger Max Petersson, Willhems fastighetschef i Halmstad. Förutom att det är en bra verksamhet för barnen i området, ska Sommarkul också kunna ge tillfälle till praktik och sommarjobb för ungdomar från närområdet.

Sommarkul på Andersberg pågår mellan den 13 juni och 12 augusti (9 veckor). Verksamheten är öppen för alla i målgruppen och utan avgift för deltagarna.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden