Gå direkt till innehåll
Späckat program på Globala veckan i Skäggetorp

Nyhet -

Späckat program på Globala veckan i Skäggetorp

Willhem är medarrangör till Globala veckan i Skäggetorp i Linköping – en vecka som bjuder på kulturupplevelser från världens alla hörn.

Genom engagemanget i Globala veckan vill Willhem, tillsammans med övriga aktörer i Skäggetorps Samverkansråd, bidra till att motverka fördomar och lyfta fram stadsdelen Skäggetorp på ett positivt sätt.

Globala veckan inleds den 16 november med invigningsdans och barnteater i Skäggetorp Centrum. Bland annat passerar stafettloppet Run for your life centrumet på tisdagen, ett lopp som belyser klimatfrågan och sträcker sig ända från Antarktis till Paris. Ett annat inslag är torsdagens förenings- och företagsmässa där omkring 40 utställare kommer att visa upp sin verksamhet för Skäggetorpsborna.

För mer info, se årets program eller besök skaggetorpcentrum.se.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden