Gå direkt till innehåll
​Tack till våra minibovärdar!

Nyhet -

​Tack till våra minibovärdar!

Årets sommarjobbare har nu arbetat klart. 16-årige Elis Bang från Göteborg är en av alla minibovärdar som hjälpt till att hålla det rent och snyggt i våra bostadsområden.

Vad har du fått göra?
– Jag har plockat upp skräp i området, rensat bort möbler och liknande från trapphus och utanför vindsområden. Jag har även delat ut information till hyresgästerna. Eftersom jag gillar praktiskt arbete och att röra på mig så har jobbet passat mig perfekt. Bättre än att sitta i skolbänken och läsa, säger Elis skrattandes.

Vad har varit bäst?
– Att lära känna jobbarkompisarna. Vi minibovärdar har alltid jobbat minst två personer tillsammans, på så sätt blir det aldrig tråkigt. Dessutom har det varit kul att lära känna alla kollegor på områdeskontoret. Gemenskapen gör det ännu roligare att jobba.

Hur trivs du i Biskopsgården?
– Det är ett fint område och jag känner mig trygg här. Det bästa är gemenskapen som finns på gårdarna och att grannar umgås med varandra. Tack vare sommarjobbet har jag lärt känna fler i området.

Minibovärdar finns på alla orter där Willhem är verksamt och genomförs, på vissa orter, i samarbete med kommunerna och arbetsförmedlingen. Satsningen är en del i Willhems långsiktiga arbete med att skapa social hållbarhet i våra bostadsområden.

Läs mer på willhem.se/hallbarhet

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg