Gå direkt till innehåll
​Vinterljus lyser upp Skäggetorp

Nyhet -

​Vinterljus lyser upp Skäggetorp

Nu drar det populära ljusevenemanget Vinterljus i Linköping igång. Vinterljus är inne på sitt elfte år och i år är Willhem en av uppdragsgivarna.

Nytt för i år är att halva sträckan av Vinterljus löper genom Skäggetorp. Arrangemanget brukar dra till sig tiotusentals besökare vilket betyder att en hel del nya personer kommer upptäcka den vackra stadsdelen strax utanför Linköpings stadskärna.

Den första ljusinstallationen ”Hjärtat på rätt plats” är skapad av Charlotta Mattsson på Tindra Design tillsammans med ungdomar i Skäggetorp. Detta på uppdrag av föreningen Fastighetsägare i Skäggetorp som består av Willhem, Victoria Park, Stångåstaden och Lejonfastigheter.

Vinterljus pågår mellan den 21 november och 6 januari. Invigningen sker den 21 november klockan 17.00 i S:t Larsparken samt Skäggetorps skola.

Läs mer på linkoping.se/vinterljus  

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden