Gå direkt till innehåll
​Vinterljus lyser upp Skäggetorp

Nyhet -

​Vinterljus lyser upp Skäggetorp

Nu drar det populära ljusevenemanget Vinterljus i Linköping igång. Vinterljus är inne på sitt elfte år och i år är Willhem en av uppdragsgivarna.

Nytt för i år är att halva sträckan av Vinterljus löper genom Skäggetorp. Arrangemanget brukar dra till sig tiotusentals besökare vilket betyder att en hel del nya personer kommer upptäcka den vackra stadsdelen strax utanför Linköpings stadskärna.

Den första ljusinstallationen ”Hjärtat på rätt plats” är skapad av Charlotta Mattsson på Tindra Design tillsammans med ungdomar i Skäggetorp. Detta på uppdrag av föreningen Fastighetsägare i Skäggetorp som består av Willhem, Victoria Park, Stångåstaden och Lejonfastigheter.

Vinterljus pågår mellan den 21 november och 6 januari. Invigningen sker den 21 november klockan 17.00 i S:t Larsparken samt Skäggetorps skola.

Läs mer på linkoping.se/vinterljus  

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden