Gå direkt till innehåll

Nyhet -

​Willhem deltar i Almedalen 2015

Willhem kommer att finnas på plats när Sveriges största mötesplats för politik och näringsliv, Almedalsveckan, äger rum på Gotland den 28 juni till 5 juli. Detta för att lyssna, inspireras samt diskutera bostadsfrågor med aktörer inom och utanför fastighetsbranschen.

Tillsammans med flera andra bostadsbolag ingår Willhem i Business Arena, som är en mötesplats för befattningshavare och beslutsfattare i fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

På tisdag 30 juni kl. 14.00 deltar Willhems fastighetsdirektör, region syd, Peter Lundstedt i paneldebatten ”En hyresrätt tack. Vad krävs för att öka byggandet av hyresrätter?”. Samma tid dagen därpå, onsdag 1 juli, medverkar vd Mikael Granath som en av talarna i seminariet ”Satsningen på miljonprogrammen – en vinnande affärsidé?”.

Klicka här för att se hela programmet för Business Arena.

Väl mött i Almedalen!

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg