Gå direkt till innehåll

Nyhet -

​Willhems kunder tycker till

Torsdagen den 19 maj delas årets kundundersökning ut. Under dagen kommer alla Willhems medarbetare arbeta med olika projekt i våra fastigheter, därefter knackar vi dörr och delar ut kundenkäterna.

– Detta är ett bra sätt för alla som jobbar på Willhem, även på huvudkontoret, att hjälpa till med åtgärder och få möjlighet att träffa våra hyresgäster, säger Karin Nilsson, affärsutvecklare hos Willhem.

Kundundersökningen genomförs i samarbete med AktivBo och mäter serviceindex – en sammanvägning av frågor inom områden som ”Ta kunden på allvar”, ”Trygghet”, ”Rent och snyggt” och ”Hjälp när det behövs”. Resultatet ligger till grund för att styra och förbättra verksamheten under det kommande året.

Precis som tidigare år delar vi ut kundundersökningen till omkring hälften av våra hyresgäster. I år har vi också en tävling för alla som besvarar enkäten. Genom att maila in sitt bästa miljötips tävlar man om presentkort från IKEA. Totalt kommer vi att dela ut presentkort á 500 kronor till 50 lyckliga vinnare.

Resultatet av årets undersökning presenteras efter sommaren. 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden