Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Willhems vd inviger Globala veckan i Skäggetorp

Willhem är en av initiativtagarna till Globala veckan i Skäggetorp som invigs i dag. Under veckan bjuds det på dans, musik, föreläsningar och paneldebatter med syftet att få människor från olika kulturer och traditioner att mötas.

Genom engagemanget i Globala veckan vill Willhem, tillsammans med övriga aktörer i Skäggetorps Samverkansråd, bidra till att motverka fördomar och lyfta fram stadsdelen Skäggetorp på ett positivt sätt.   

Mikael Granath, vd på Willhem, och Kjerstin Petrelius Allard, församlingsherde i Skäggetorpskyrkan inviger under tisdagskvällen årets arrangemang i Skäggetorp centrum. Temat är mänskliga rättigheter.

Många lokala verksamheter och föreningar finns representerade i programmet som bland annat
innehåller föreläsningar, dans och musikupplevelser, men även politikerdebatt.

Under onsdagen den 20 november deltar Willhem i programmet för att tillsammans med Stångåstaden och Hyresgästföreningen reda ut begreppen kring bostadsrelaterade frågor.

Läs mer och se hela programmet

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg