Gå direkt till innehåll
Bilvårdsföretag öppnar i Skäggetorp Centrum

Pressmeddelande -

Bilvårdsföretag öppnar i Skäggetorp Centrum

Skäggetorp Bilvård har tecknat ett hyreskontrakt med fastighetsbolaget Willhem. I februari öppnar en komplett bilvårdsanläggning i Skäggetorp Centrum, Linköping. 

Att Skäggetorp Centrum nu får en bilvårdsanläggning ger än fler anledningar till ett besök i centrumet. Här finns nu allt från second hand till mat och träning.

- Skäggetorp Bilvård är mycket välkomna som nya hyresgäster, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem. Det är bra att våra besökare kan utnyttja sin tid i centrumet på ett effektivt sätt genom att kanske tvätta sin bil samtidigt som de passar på att shoppa, äta eller träna.

Skäggetorp Bilvård flyttar in på en yta om närmare 200 kvm i Skäggetorp Centrums parkeringsgarage. Anläggningen är helt nybyggd och erbjuder professionell bilvård.

Förutom handtvätt och däckbyte erbjuds även helrekond, med motortvätt, polering, vaxning städning och lackkonservering. Skäggetorp Bilvård kommer att ha öppet vardagar 8-18, lördagar 9-17.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från ett av Sveriges största handelsområde Tornby. Flera nya etableringar har skett här under det senaste året och ett stort fokus har lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

Kontakt:
Peter Särud Centrumledare, Willhem
E-post: peter.sarud@willhem.se
Tfn: 013-3270337, 0735-245086

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg