Gå direkt till innehåll
Inbjudan till presentation av Willhems delårsrapport januari-juni 2023

Pressmeddelande -

Inbjudan till presentation av Willhems delårsrapport januari-juni 2023

Willhem bjuder in press, långivare och analytiker till en webbsändning den 24 augusti klockan 15:00 (CEST) med anledning av Willhems delårsrapport januari-juni 2023 som offentliggörs torsdagen den 24 augusti klockan 14:30 (CEST).

Under webbsändningen/telefonkonferensen presenterar Mariette Hilmersson, vd, och Peter Malmén, finansdirektör och vice vd, Willhems delårsrapport januari-juni 2023. Efter presentationen kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor. Presentationen hålls på svenska.

Tid:
Rapporten publiceras 24 augusti 14:30 (CEST)
Webbsändningen hålls 24 augusti 15:00 (CEST)

Länk till Webcast:
https://financialhearings.com/event/46428

Delårsrapporten för januari-juni 2023 samt presentationen kommer finnas tillgängliga på willhem.se: https://www.willhem.se/rapporter

Varmt välkommen!


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden