Gå direkt till innehåll
Foto: Willhem
Foto: Willhem

Pressmeddelande -

Inflyttningsklart i Willhems nya hyresrätter i Karlstad

Nu står Willhems projekt Karmen klart på Våxnäs i Karlstad, redo att ta emot sina nya hyresgäster. I helgen startade inflyttningen av den första etappen.

Willhems två nya, åtta våningar höga hus med totalt 78 lägenheter på Våxnäs, började byggas förra hösten. Projektet är nu färdigställt och de nya hyresgästerna kan börja flytta in. I helgen gick de första flyttlassen.

– Det här har visat sig vara en möjlighet för hyresgäster i de lite äldre lägenheterna i området att byta upp sig till ett mer modernt boende med hiss, egen tvättmaskin och balkong. Men lägenheterna är även attraktiva för nyinflyttade, framför allt unga vuxna, par och mindre familjer, säger Barbora Danese Pohorela, projektchef på Willhem.

Lägenheterna är 1-3 rum och kök på mellan 35 och 62 kvadratmeter. Alla med öppen planlösning för ökad rymd, moderna materialval som ekparkett och klinker och vitvaror i rostfritt. I samtliga lägenheter finns även tvätt- och diskmaskin.

Alla lägenheter är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver och på taken av de två huskropparna finns förberett för solpaneler. Omsorg har lagts på att skapa fina utemiljöer för boende att mötas i, upplysta parkeringsplatser och ett uppglasat miljörum för sophantering.

Hyresnivåerna ligger på 5 800 kronor i månaden för en etta och från 8 400 kronor för en trea.


För ytterligare information, kontakta:

Barbora Danese Pohorela, projektchef på Willhem
barbora.danese.pohorela@willhem.se
Telefon: 031-788 70 31


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden