Gå direkt till innehåll
Mariette Hilmersson utsedd till ny vd för Willhem

Pressmeddelande -

Mariette Hilmersson utsedd till ny vd för Willhem

Styrelsen för Willhem AB har utsett Mariette Hilmersson till ny verkställande direktör. Mariette Hilmersson kommer närmast från rollen som vd för Region Väst på Castellum.

Mariette Hilmersson har en gedigen bakgrund från olika chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. Sedan 2018 har hon innehaft posten som vd för Region Väst på Castellum. Hon har även varit vd för AB Framtiden och arbetat med stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborgs stad. Utöver det innehar hon flertalet styrelseuppdrag, bland annat som styrelseordförande i Fastighetsägarna GFR AB samt styrelseledamot i Akademiska Hus och Tyréns AB.

– Det är med stor glädje vi kan presentera Mariette Hilmersson som ny vd för Willhem. Jag välkomnar Mariette och är övertygad om att hon, med sin gedigna branscherfarenhet och prestigelösa ledarskap, är rätt person för att utveckla och leda Willhem in i framtiden, säger Fredrik Wirdenius, styrelseordförande för Willhem.

– Det känns fantastiskt att få förtroendet att leda Willhem framåt. Jag ser fram emot att fortsätta den resa som redan inletts, som jag upplever präglas av ett tydligt affärsmannaskap och kundfokus, starka värderingar och ett målmedvetet hållbarhetsarbete, säger Mariette Hilmersson, tillträdande vd för Willhem.

Mariette Hilmersson tillträder som ny vd runt halvårsskiftet 2023 och efterträder Mikael Granath, som avser att gå i pension efter 13 framgångsrika år som vd på Willhem.

För ytterligare information, kontakta:

Fredrik Wirdenius
Styrelseordförande Willhem
Epost: fredrik@wirdenius.com
Tfn: 070-553 80 62


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden