Gå direkt till innehåll
Miljövärd ska sprida kunskap om avfallshantering på Andersberg

Pressmeddelande -

Miljövärd ska sprida kunskap om avfallshantering på Andersberg

Som ett led i hållbarhetsarbetet tar Willhem i Halmstad nu steget att rekrytera en ny roll som miljövärd till Andersberg.

Miljövärdens uppgift är att ha dialog med kunderna på Andersberg om avfallshanteringen som länge varit en stor utmaning i området. I detta ingår att informera och utbilda hur avfall ska sorteras och återvinnas.

– Vi vill ha ett rent och snyggt Andersberg för att skapa ett område där våra kunder trivs, och då behöver alla hjälpas åt, säger Lisa Angelin som är fastighetschef hos Willhem i Halmstad.

– Många gånger handlar det helt enkelt om bristande kunskap och det är här miljövärden kommer in som en resurs för att stärka arbetet med den löpande kommunikationen och för att skapa engagemang och förståelse.

För att jobba som miljövärd ska man själv vara bosatt på Andersberg och vilja vara en ambassadör för området. Förutom satsningen på miljövärdssatsningen driver Willhem sedan tidigare tillsammans med HFAB projektet VÄXA på Andersberg där ungdomar mellan 13-15 år erbjuds enklare sommarjobb. För de äldre ungdomarna finns även möjlighet att söka arbete som Minibovärd, Willhems egen satsning på sommarjobb för unga.


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden