Gå direkt till innehåll
Ny fastighetschef till Willhem i Jönköping

Pressmeddelande -

Ny fastighetschef till Willhem i Jönköping

Tommy Grek har tillträtt som ny fastighetschef för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Jönköping.

Tommy Grek är 43 år och kommer närmast från det kommunalägda bostadsbolaget AB Bankerydshem, där han under de senaste tre åren varit fastighetschef. Han har även många års erfarenhet från relining-branschen inom bolaget Proline AB som ägs av Lifco koncernen, där
Tommy satt i koncernstyrelsen.

Hos Willhem ansvarar Tommy för förvaltningen och utvecklingen av Willhems fastigheter i Jönköping. I Jönköping äger och förvaltar Willhem 1 083 hyresbostäder med ett hyresvärde om drygt 79 Mkr. Fastigheterna ligger på Ekhagen, Lerhagen, Rosenlund, Öster, Dalvik, Hisingstorp, Bäckalyckan, Trollberget, Gräshagen, Kaptensbo och i centrala Jönköping.


Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden