Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nytt restaurangkoncept till Skäggetorp centrum

Efter flera månaders byggarbete är det äntligen invigning för ett helt nytt restaurangkoncept i Skäggetorp Centrum, mitt i centrumets innetorg. På fredag 27 november slås portarna upp.

Konceptet har döpts till YUMEI som fritt översatt till svenska betyder ”SMAKAR GOTT”.

I restaurangen kommer det erbjudas god asiatisk wokmeny och sushi. I caféet finns kaffe, fikabröd, hälsodrycker och glass. Det finns gott om sittplatser för alla besökare och för de som hellre vill äta hemma kommer det även erbjudas take-a-way eller hemlevererat.

– Slutresultatet blev verkligen toppen, säger Peter Särud, centrumledare i Skäggetorp Centrum. YUMEI är ett nytt och modernt restaurangkoncept som bidrar till att lyfta hela centrumet!

Skäggetorp Centrum i Linköping har en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter. Stort fokus har under den senaste tiden lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem. Läs mer på www.skaggetorpcentrum.se

Kontakt:
Peter Särud
Centrumledare, Willhem
E-post: peter.sarud@willhem.se
Tfn: 013-3270337                                                              

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg