Gå direkt till innehåll
Paketboxar för bättre service till Willhems hyresgäster

Pressmeddelande -

Paketboxar för bättre service till Willhems hyresgäster

Nu blir det enklare för Willhems hyresgäster att ta emot paketleveranser. I ett samarbete med PostNord kommer paketboxar att placeras ut på flera platser i Willhems bestånd.

För att möta det ökande behovet av smidiga och bekväma paketleveranser kommer Willhem att introducera paketboxar på flera strategiska platser inom sitt fastighetsbestånd. Detta initiativ syftar till att förenkla och förbättra processen för att ta emot paket och skapa en bekvämare upplevelse för hyresgästerna.

Först ut att pröva paketboxar är Willhem i Jönköping, därefter kommer det att skalas upp till flera orter.

– Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och möta våra hyresgästers behov. Att placera ut paketboxar är ett steg mot att göra vardagen för våra hyresgäster lite enklare. Det är en smidig och effektiv lösning för hyresgäster att enkelt och säkert hämta sina paket när det passar dem bäst, säger Mikael Hyltse, fastighetschef på Willhem i Jönköping.

– PostNord ser fram emot att samarbeta med Willhem kring våra paketboxar. Tillsammans kan vi erbjuda hyresgästerna en fin service för pakethämtning men även en möjlighet att skicka returer dygnet runt i anslutning till sina bostäder, säger Armen Wartanian, Key Account Manager på PostNord.

Fakta

I mitten av november placerades de första sju paketboxarna ut inom Willhems bestånd i Jönköping. Under de närmaste månaderna kommer ytterligare boxar att placeras ut på Willhems orter runt om i Sverige.

För mer information

Mikael Hyltse
Fastighetschef på Willhem i Jönköping
mikael.hyltse@willhem.se

036-777 91 66

Magnus Åkerskog
Chef fastighetsavdelningen på Willhem
magnus.akerskog@willhem.se
031-788 70 07

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden