Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för 165 hyresrätter i Halmstad

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för 165 hyresrätter i Halmstad

Bostadsbolaget Willhem hälsar media välkommen att delta vid det första spadtaget för 165 nya hyresrätter i Nyhem i centrala Halmstad. Inflyttningen i de två, fyra våningar höga husen, är planerad till mitten av 2025.

Under ceremonin kommer bland andra boende från intilliggande fastigheter, projektörer, byggproduktion och representanter från Willhem att delta.

Majoriteten av de nya hyreslägenheterna kommer att vara smålägenheter samt ett fåtal tvåor och treor. Material som trägolv, rostfria vitvaror, kakel, klinkers och diskmaskin har valts noggrant och kommer att finnas i samtliga lägenheter. Hela bygget ska certifieras enligt Miljöbyggnad Silver och utrustas med bland annat solceller på taken.

Hoppas ni har möjlighet att närvara och höra mer om detta spännande projekt. Ingen föranmälan krävs. Välkomna!

Tid:
29 september, klockan 11.00

Plats:
Malcusgatan 3, Nyhem, Halmstad

För ytterligare information:
Barbora Danese Pohorela, projektchef, Willhem AB
031-788 70 31
barbora.danese.pohorela@willhem.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden