Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Rättelse av felaktig MAR-klassificering i tidigare pressmeddelande

Rättelse gällande pressmeddelande avseende Års- och hållbarhetsredovisning 2019 för Willhem AB (publ) som offentliggjordes igår den 21 april 2020 kl. 15.00.

I pressmeddelandet hänvisades felaktigt till EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Års- och hållbarhetsredovisningen 2019 innehåller ingen kurspåverkande information och MAR-etiketten skulle inte funnits med. Ett korrigerat pressmeddelande återfinns på willhem.se.

Kontakt:
Heidi Bladh
Ekonomidirektör, Willhem
heidi.bladh@willhem.se
0709-22 3667

MikaelGranath
Vd, Willhem
mikael.granath@willhem.se
0705-771584

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg