Gå direkt till innehåll
Rekordmånga sökande till Växaprojektet

Pressmeddelande -

Rekordmånga sökande till Växaprojektet

Växa på Andersberg är ett projekt som erbjuder ungdomar mellan 13 och 15 år på Andersberg enklare sommarjobb. Bakom initiativet står bostadsbolagen Willhem och HFAB. I år har det varit rekordmånga ungdomar som har sökt sig till fastighetsbranschen. 

Hos Willhem är det 12 ungdomar som får anställning under en tvåveckorsperiod för att utföra enklare uppgifter i utemiljön, som exempelvis rensa ogräs och plocka skräp. Ungdomarna får handledning av äldre arbetsledare som är ansvariga.

− I år har vi märkt av ett extra stort intresse från ungdomarna som bor hos oss på Willhem. Mer än 70 ansökningar har kommit in, vilket är väldigt roligt, säger Lisa Angelin, fastighetschef på Willhem i Halmstad.

Tar hand om Andersberg

Projektet ger ungdomarna värdefulla erfarenheter, de lär sig att samarbeta och hjälper till att hålla fint i området. Totalt är de 30 ungdomar som ska jobba på Andersberg i sommar och de är uppdelade under fyra perioder från 14 juni till 6 augusti. 12 av ungdomarna bor hos Willhem och 18 bor hos HFAB.

− Vi hoppas att projektet ger ungdomarna erfarenheter som de kan ha nytta av i arbetslivet och att de får en riktigt rolig sommar tillsammans, säger Lisa Angelin.

Kontaktperson

Lisa Angelin
Fastighetschef i Halmstad
Tfn: 072-988 72 24

Projektet Växa på Andersberg erbjuder sommarjobb till ungdomar mellan 13 och 15 år. Projektet har pågått varje sommar sedan 2018. Bakom initiativet står bostadsbolagen Willhem och HFAB. Läs mer om Växaprojektet i vår blogg.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg