Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Röda Korset öppnar second hand i Skäggetorp Centrum

Från april 2014 blir det möjligt att handla second hand i Skäggetorp Centrum. Röda Korset flyttar in på 550 kvadratmeter lokalyta och kompletterar det övriga utbudet i centrumet med produkter som ligger helt rätt i tiden.

Röda Korset bedriver redan idag en omfattande verksamhet i Linköping. Nu riktar man blicken mot Skäggetorp Centrum och ökar därmed sitt engagemang ytterligare i kommunen. I den nya butiken kommer besökare bland annat att kunna fynda kläder och heminredning.

− Vi är mycket glada över att kunna bredda utbudet i Skäggetorp Centrum ytterligare, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem. Dessutom med produkter som är så efterfrågade som just second hand och vintage. Här finns möjlighet att göra fynd som är bra för både plånboken och miljön och samtidigt bidra till Röda Korsets viktiga hjälpverksamhet. Det ligger helt i linje med vår vision om att Skäggetorp Centrum ska vara en mötesplats där det ska finnas något av allt och för alla.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde Tornby. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg