Gå direkt till innehåll
Skäggetorp Centrum firar 50 år

Pressmeddelande -

Skäggetorp Centrum firar 50 år

Den 27 oktober 2021 är det 50 år sedan Skäggetorp Centrum invigdes. Att köpcentrumet fyller jämt har uppmärksammats på flera olika sätt under månaden.

Skäggetorp Centrum har blivit en tydlig symbol för stadsdelen och idag är centrumet en given mötesplats för såväl unga som gamla. Peter Särud, fastighetschef på Willhem som äger och förvaltar centrumet, är glad över responsen som jubileet har fått.

– Vi har fått väldigt positiv respons från våra besökare. Särskilt lyckat har det blivit med vårt tillfälliga jubileumscafé som vi ha haft under oktober där många besökare har passat på att träffas, ta en fika och prata gamla minnen, säger Peter Särud fastighetschef på Willhem i Linköping.

Jubileumsaktiviteter

På onsdag, den 27 oktober, är den officiella födelsedagen vilket ska firas med bland annat 70-talsloppis, torghandel och trubadur. Se alla aktiviteter under jubileumsveckan här:

27 okt: Jubileumscaféet har öppet 14.00-18.00. Fika, njut av 70-talsmusik eller gå tipspromenad.

25-30 okt: Se bildspel med foton från förr och besök 70-talsrummet.

27 okt: 50-årsdagen! 70-talsloppis, torghandel, trubadur 14.00-18.00.

29 okt: Fredagsloppis 10.00-17.00.

Kontakt:

Peter Särud
Fastighetschef på Willhem i Linköping
peter.sarud@willhem.se

013-327 03 37

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden