Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Skäggetorp utvecklas genom fler butiker och restauranger

Skäggetorp Centrum i Linköping fortsätter att utvecklas positivt. Under loppet av en månad har tre nya lokalhyresgäster etablerat sig. Senaste tillskottet är restaurang Cidar, som erbjuder ett spännande libanesiskt snabbmatskoncept. 

– Vi har en uppåtgående utveckling i Skäggetorp Centrum med många nya hyresgäster som alla har intressanta verksamheter, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem. Ett ökat utbud bidrar till en positiv utveckling för hela stadsdelen, vilket känns väldigt angeläget.

Restaurang Cidar, som är en fristående libanesisk snabbmatsrestaurang, har precis flyttat in på en yta om 143 kvadratmeter. Restaurangen erbjuder bland annat traditionell manakish - en slags pizza, smakfullt toppad med ost, örter eller kött. En manakish passar lika bra till frukost, lunch eller kväll. Därför kommer restaurangen att ha öppet alla centrumets öppettidstimmar.

– I ett levande centrum ska man givetvis kunna få sig en bit god mat, så det här är väldigt välkommet. Vi har nu fyra restauranger med olika inriktningar i centrumet, säger Peter Särud.

Skäggetorp Centrum har en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter. Stort fokus har under den senaste tiden lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare. Nytillkomna butiker senaste månaderna: Röda Korset, Salam Livs, Phone Star, Restaurang Cidar och Skäggetorp Outlet. Fler nya hyresgäster är på väg in. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

Läs mer på www.skaggetorpcentrum.se


 

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg