Gå direkt till innehåll
Storsatsning i Kristineberg för att uppmuntra barn till rörelse

Pressmeddelande -

Storsatsning i Kristineberg för att uppmuntra barn till rörelse

För att få fler unga in i idrotten har Willhem byggt en multiarena i Kristineberg. Satsningen är ett samarbete mellan Willhem, Kronängs IF, Kristinebergs fritidsgård, Fritidsnämnden och Borås Stad.

På Lars Kaggsgatan har Willhem nu skapat ytor som bjuder in till rörelse, glädje och gemenskap för barn i alla åldrar. Grusplanen har gjorts om till gräsplan och området har försetts med en multiarena, basketplan och ett parkour-område.

– Detta är en del i vår satsning i att förädla områdets utemiljö och skapa ett levande område som ger mervärde för barn, ungdomar och samhället, säger Malin Hilding, fastighetschef på Willhem i Borås.

Projektet påbörjades i vintras och multiarenan står nu klar, redo att invigas.

– Områdesnätverket på Kristineberg är väldigt stolta över att kunna bidra med att göra aktivitetsplatsen attraktiv. Det gör vi genom att ha återanvänt konstgräset på Borås Arena 2. På så sätt få fler en möjlighet till en bra, rolig och trivsam aktivitetsplats, säger Helena Lindberg Louga, enhetschef Öppen ungdomsverksamhet Kristineberg och Trandö, Mötesplats Kristineberg.

Invigning den 16 september

Invigningen sker torsdagen den 16 september klockan 16:00-18:00. Bland annat kommer Kronängs IF att vara på plats och ha fotbollsträning med ungdomarna. Det kommer även att tävlas ut fina sportpriser och bjudas på tilltugg.

För ytterligare information, kontakta:

Malin Hilding, fastighetschef i Borås
E-post: Malin.hilding@willhem.se
Tfn: 070 819 68 18

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden