Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Tempobutik nyöppnar stort i Tallboda

Willhems lokalhyresgäst Tempo Tallen har genomfört en ombyggnation och
öppnar nu en av Sveriges största Tempobutiker i Tallboda, Linköping.

Tempo Tallen i Tallboda har tidigare haft en förbutik med spel- och postservice och en livsmedelsbutik. Nu har de båda lokalerna byggts ihop till en komplett livsmedelsbutik på 1.100 kvadratmeter. Därmed får Tallboda en av Sveriges största Tempobutiker, som i och med ombyggnationen även blir pilotbutik för Axfoods Tempobutiker i Sverige. 

- Det här är ett bra exempel på hur man kan bygga om befintliga lokaler för att nå nya affärsmöjligheter. Vi ser fram emot att se utvecklingen av livsmedelsbutiken som vi tror kommer att ha stor betydelse för området och de som bor där, säger Peter Särud hos Willhem, som äger och förvaltar lokalerna.

Butiken har efter ombyggnaden fått helt ny inredning, nya vitvaror och ett utökat butikssortiment.

Nyöppningen sker den 27 maj.


Kontakt:

Peter Särud 
Kommersiell förvaltare, Willhem
E-post: peter.sarud@willhem.se 
Tfn: 013-3270337 , 0735-245086

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden