Gå direkt till innehåll
Toppmodernt World Class öppnar i Skäggetorp Centrum

Pressmeddelande -

Toppmodernt World Class öppnar i Skäggetorp Centrum

Hälso- och fitnessklubben World Class har nyligen tecknat ett hyreskontrakt med fastighetsbolaget Willhem och öppnar inom kort ett World Class Express i Skäggetorp Centrum.

I och med detta får boende i Skäggetorp tillgång till ett träningsutbud i toppklass samtidigt som centrumet stärker sin profil som en mötesplats för alla.

- Vi är mycket glada över att kunna hälsa vår nya hyresgäst World Class välkommen till Skäggetorp, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem. Det har hittills saknats ett kvalitetsutbud inom träning och hälsa i Skäggetorp och det är många, både unga och äldre, som kommer att uppskatta att få ett gym i närområdet. Förhoppningsvis lockar World Class även nya besökare som kan ta del av vårt breda utbud i Skäggetorp Centrum.

Det nya gymmet, World Class Express, flyttar in på en yta om närmare 1000 kvm som är väl anpassad för individuell träning. Utrustningen är av högsta klass. Det finns också en egen tjejavdelning, konditionsavdelning samt möjlighet till styrketräning, funktionell träning och även personlig träning med certifierade PT.

Klubben kommer att vara bemannad och hålla öppet varje dag mellan kl. 07-21. Fri parkering under tak finns i anslutning till centrumet. Gymmet slår officiellt upp portarna under december månad.


Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde Tornby. Flera nya etableringar har skett här under det senaste året och ett stort fokus har lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.


Kontakt:

Peter Särud 
Centrumledare, Willhem 
E-post: peter.sarud@willhem.se 
Tfn: 013-3270337 , 0735-245086 

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg