Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Vuxenutbildning startar upp i Skäggetorp centrum

På torsdag 9 juni inviger utbildningsföretaget Infokomp sina nya lokaler i Skäggetorp centrum. Lokalerna har byggts om för att passa företagets verksamhet som är att erbjuda grundläggande vuxenutbildning och gymnasiekurser. 

Peter Särud, centrumledare hos Willhem som äger och förvaltar centrumet, ser fram emot att välkomna ytterligare en ny lokalhyresgäst.

– Vi har jobbat med ombyggnationen av lokalen en längre tid och det känns skönt att resultatet blivit så bra och ändamålsenligt för verksamheten. Jag är övertygad om att vår nya hyresgäst kommer att tillföra stor samhällsnytta med sitt utbud av kurser och utbildningar för alla som behöver hitta nya vägar in på arbetsmarknaden, säger Peter Särud.

För den som till exempel behöver komplettera tidigare studier finns olika möjligheter till utbildning via Infokomp (dotterbolag till Work for you som bedriver verksamhet inom arbetsmarknad, utbildning och rehabilitering). Verksamheten omfattar grundläggande vuxenutbildning (svenska som andraspråk, svenska, engelska, matematik och samhällskunskap) samt ett stort utbud av gymnasiekurser. Även distansundervisning med handledning erbjuds på gymnasiala kurser.

Infokomp och Work for you bedriver sin verksamhet i nyrenoverade lokaler om 480 kvadratmeter på fjärde våningen i centrumet. Allmänheten hälsas välkomna till invigningen mellan klockan 13.00-16.00 på torsdag 9 juni.

Kontakt:

Peter Särud
Centrumledare, Willhem
E-post: peter.sarud@willhem.se
Tfn: 013-3270337  

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden