Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem AB (publ) uppdaterar sitt MTN-program och offentliggör ett uppdaterat grundprospekt

Willhem AB (publ) (”Willhem”) har uppdaterat grundprospektet för sitt Medium Term Note-program (”MTN-programmet”) på fem miljarder kronor med tillhörande allmänna villkor.

De allmänna villkoren har uppdaterats så att de inte längre innehåller ett IBOR-golv på noll procent. För alla idag utestående obligationer i MTN-programmet gäller de gamla allmänna villkoren som återfinns i grundprospektet av den 17 december 2014 och som har ett IBOR-golv på noll procent.

Finansinspektionen har den 8 maj godkänt och registrerat det uppdaterade grundprospektet.

Det uppdaterade grundprospektet finns tillgängligt i elektronisk form på Willhems (www.willhem.se) och Finansinspektionens (www.fi.se) respektive hemsidor samt på begäran i pappersform på Willhems huvudkontor, Vasagatan 45, 400 15 Göteborg. På hemsidan återfinns även grundprospektet av den 17 december 2014.


Grundprospekt gällande Willhems MTN-program (2015-05-08)

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden