Gå direkt till innehåll
Willhem bygger om lokaler till bostäder i Halmstad

Pressmeddelande -

Willhem bygger om lokaler till bostäder i Halmstad

Willhem bygger om lokaler till bostäder i centrala Halmstad. Arbetet med de tolv nya hyresrätterna, som är fördelade på två byggnader, påbörjas i november 2023.

De befintliga lokalerna som står redo för ombyggnation ligger på Stenvinkelsgatan 2 A-C och Backhausgatan 13-15. I de resterande delarna av den aktuella fastigheten, kvarteret Biet, finns fortsatt lokaler och befintliga hyresrätter. Genom detta projekt utökas Willhems bestånd i Halmstad med tolv lägenheter.

– Vi är glada över att kunna erbjuda fler hyreslägenheter i ett attraktivt läge. På Stenvinkelsgatan 2 A-C kommer vi att bygga bostäder i varierade storlekar, från ett rum och kök till tre rum och kök. På Backhausgatan 13-15 blir lokalerna sex nya lägenheter på ett rum och kök, konstaterar Oscar Svensson Westerdahl som är chef projektledare på Willhem.

I projektet kommer MTA Bygg och Anläggning vara samarbetspartner.

– Vi är givetvis oerhört glada att Willhem visar oss förnyat förtroende i och med detta uppdrag. Det är alltid roligt med lite annorlunda projekt och våra insatser kommer att omvandla dessa lokaler till attraktiva bostäder, konstaterar MTA:s arbetschef Jonas Höjman.

Färdigställande är beräknat till juni 2024.

För ytterligare information
Oscar Svensson Westerdahl
Chef projektledare på Willhem i Halmstad
oscar.westerdahl@willhem.se
035-280 42 66

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden