Gå direkt till innehåll
På bilden syns Mikael Möller, projektchef Willhem, Rikard Norström, nyproduktionschef Willhem samt Simon Danell, arbetschef entreprenad på Bluewall Construction.
På bilden syns Mikael Möller, projektchef Willhem, Rikard Norström, nyproduktionschef Willhem samt Simon Danell, arbetschef entreprenad på Bluewall Construction.

Pressmeddelande -

Willhem byggstartar nya hyresrätter i Jönköping

Idag sattes spaden i marken för produktionen av 54 nya hyreslägenheter i Kungsängen i Jönköping. ”Det blir ett småskaligt bostadskvarter med fina kvaliteter och stort fokus på hållbarhet”, säger Willhems nyproduktionschef, Rikard Norström.

I stadsdelen Kungsängen i östra Jönköping bygger Willhem ett nytt flerbostadshus med 54 moderna lägenheter i hyresrättsform. Bostäderna är i storlekarna 1-2 rum och kök och fördelas på tre huskroppar som byggs helt i trä med solceller på taket. Genom omsorg om hela utemiljön skapas fina förutsättningar för en levande miljö, såväl ekologiskt som socialt.

Idag, fredag den 20 november, togs det symboliska första spadtaget för projektet. På plats fanns representanter från Willlhem och entreprenören Bluewall Construction. 

Rikard Norström, nyproduktionschef hos Willhem, var nöjd med att projektet nu är igång:

– Äntligen är vi framme vid produktionsstart av ett projekt som vi är väldigt stolta över. Det känns roligt att kunna erbjuda mindre nyproducerade hyresrätter med ett attraktivt läge och på så sätt bidra till att bostadsmarknaden växer i Jönköping.

Uthyrningen av lägenheterna startar preliminärt i tredje kvartalet 2021 och sker via Willhems hemsida. Inflyttningen är beräknad till första kvartalet 2022. Läs gärna mer om projektet på willhem.se.


Kontakt:

Rikard Norström
Nyproduktionschef
E-post: rikard.norstrom@willhem.se
Tfn: 0735 24 50 47

Mikael Möller
Projektchef
E-post: mikael.moller@willhem.se
Tfn: 0729 88 72 09

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden