Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem etablerar kontor i Vällingby Centrum

I dagarna öppnar bostadsbolaget Willhem upp dörrarna till sitt nya kontor i Vällingby Centrum. Detta i takt med att Willhem växer i Stockholm.

Willhem har nyligen utökat sitt bostadsbestånd i Stockholmsområdet från 2 700 till närmare 3 500 lägenheter. Flytten till Vällingby Centrum medför att Willhem kommer närmare sina hyresgäster och att medarbetarna får en gemensam plats att utgå från.

− Att vi samlar verksamheten under ett tak är mycket positivt för oss, våra medarbetare och kunder. Vi kommer närmare våra fastigheter vilket gör det lättare för våra medarbetare att ge den goda service som vi eftersträvar, säger Filip Hansson, fastighetschef.

Willhem etablerade sig i Stockholm 2011 och har under denna tioårsperiod haft flera områdeskontor i olika delar av Stockholm.

− Vällingby Centrum är ett område med en lång historia och stark identitet som även erbjuder alla faciliteter vår verksamhet behöver, vilket har varit viktigt i sökandet efter ny lokal, säger Filip Hansson.


FAKTA: Willhem äger och förvaltar idag cirka 26 000 hyreslägenheter fördelat på tretton orter. I Stockholmsregionen finns lägenheterna i Järfälla, Hässelby, Spånga, Sundbyberg, Blackeberg, Bromma och Fittja. Under de närmaste åren kommer drygt 500 nya lägenheter stå klara i områden som Täby, Upplands Väsby och Jakobsberg. 

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden