Gå direkt till innehåll
Willhem flyttar till nya lokaler på Söder i Helsingborg

Pressmeddelande -

Willhem flyttar till nya lokaler på Söder i Helsingborg

Willhem i Helsingborg flyttar nu till nya lokaler på Söder för att komma närmare sina kunder och många av fastigheterna.

De nya lokalerna ligger på Carl Krooks gata 30 i Helsingborg. Här får Willhems personal nära till en stor del av fastigheterna som finns i den södra delen av staden. Att hyresgästerna får närmare till servicekontoret är också en stor anledning till flytten.

– Det blir enklare för våra kunder att komma på besök samtidigt som många av våra medarbetare får en effektivare arbetsvardag som inte innebär några ställtider för att ta sig till våra bostadsområden, förklarar Niki Radjenovic, fastighetschef hos Willhem i Helsingborg. Summa summarum så kan vi ge våra kunder en mycket bättre service och det är vi väldigt glada för.

    Ökad hållbarhet är ytterligare en positiv effekt. För medarbetarna blir det en mer hållbar arbetsmiljö med generösa och öppna arbetsytor. I och med närheten till fastigheterna kan personalen oftast cykla eller gå. För många blir det enklare att pendla och behövs bil finns inom kort en helt elektrisk bilpark i anslutning till kontoret.

    – Som fastighetsbolag är det viktigt att finnas nära de forum som driver på utvecklingen i staden, jag tänker till exempel på det utvecklingsarbete som pågår på Söder. Så för oss är detta också ett viktigt steg i vår ambition att bli mer synliga och närvarande i staden, säger Niki Radjenovic.

      I samband med flytten utökas öppettiderna för besök och under mars månad bjuds det in till öppet hus av de nya lokalerna.

      Fakta Willhem Helsingborg:
      I Helsingborg äger och förvaltar Willhem 2453 hyresbostäder belägna i många av Helsingborgs stadsdelar, till exempel Adolfsberg, Husensjö, Högaborg, Mariastaden, Pålsjö, Planeringen, Söder och Tågaborg. Willhem finns även representerade med ett utbud av lägenheter i Hasslarp, Fleninge, Påarp och Ödåkra. Willhems totala fastighetsbestånd omfattar cirka 29 000 lägenheter fördelat på 13 tillväxtorter i Sverige. Läs mer på willhem.se


      Ämnen

      Regioner


      Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

      Kontakter

      Madeleine Wetterström

      Madeleine Wetterström

      Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

      Willhem

      Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

      Willhem
      Vasagatan 45
      411 37 Göteborg
      Sweden