Gå direkt till innehåll
Willhem förstärker med två driftingenjörer

Pressmeddelande -

Willhem förstärker med två driftingenjörer

Willhem stärker sin fastighetsavdelning genom att rekrytera Jasmina Mucic och Martin Nordmark som driftingenjörer.

Jasmina Mucic har arbetat som energiingenjör inom fastighetsbranschen de senaste 10 åren i olika roller, allt från projektering, förvaltning och försäljning av tekniska installationer.

– Vårt fokus kommer att ligga på att förbättra energieffektiviteten i våra fastigheter. Ett viktigt arbete ur flera perspektiv. Genom att minska energianvändningen sänker vi våra kostnader samtidigt som vi bidrar till en hållbar utveckling, säger Jasmina Mucic.

Martin Nordmark kommer närmast från rollen som energiingenjör på Stena Fastigheter. Där arbetade han bland annat med energiuppföljning, tekniska anvisningar och utredningar kopplade till driftproblem.

– Vi ser fram emot att tillsammans med våra samarbetspartners och kollegor runt om i landet arbeta målmedvetet mot en god fastighetsdrift, säger Martin Nordmark.

Minskad energianvändning: 30 procent sedan 2011

Willhems mål är att minska energianvändningen till 72 kWh per m² Atemp 2030. Rekryteringen av två driftingenjörer är ett viktigt steg för att nå målet.

– Vi har minskat energianvändningen med över 30 procent sedan 2011. En stor del av den minskningen är ett resultat av energiförbättrande investeringar i våra fastigheter. För att vi ska nå vårt långsiktiga mål behöver vi parallellt med detta arbeta mer systematiskt med drift och optimering. Många av investeringarna resulterar i mer teknik i våra fastigheter vilket gör att detta arbete blir allt viktigare. Därför är det fantastiskt roligt att vi har fått med två duktiga medarbetare på vår resa mot målet 2030, säger Magnus Åkerskog, chef fastighetsavdelningen.

Jasmina tillträdde tjänsten 30 januari och Martin Nordmark den 15 maj 2023.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden