Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem förvärvar bostadsfastighet i Halmstad

Willhem utökar nu sin närvaro ytterligare i Halmstad genom köp av en bostadsfastighet om 85 lägenheter. Säljare är Länsförsäkringar. 

Den aktuella fastigheten, som innefattar 85 lägenheter, har ett centralt och attraktivt läge på Hemmansvägen 24-42 Halmstad. Arean är på 7080 kvm och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 69 Mkr. Fastigheten är byggd 1959 och är ett komplement till Willhems övriga bestånd på orten.

Förvärvet är Willhems fjärde fastighetsaffär i Halmstad sedan årsskiftet. Willhem äger, inklusive förvärvet, 1406 hyreslägenheter i Halmstad i stadsdelarna Andersberg, Nyhem och Linehed samt centralt belägna studentbostadshus.

Efter ingångna avtal uppgår det samlade värdet på Willhems fastighetsbestånd till 14,5 miljarder kronor och antal lägenheter till 17 661.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg