Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem förvärvar i Helsingborg

Willhem blir ny aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg efter att ha ingått avtal om förvärv av 610 hyreslägenheter.

Bostadsbolaget Willhem växer nu i södra Sverige. Expansionen sker genom avtal om förvärv av 27 fastigheter med 610 hyreslägenheter belägna i Helsingborgs kommun. Den totala uthyrningsbara ytan är 42 851 kvadratmeter. Säljaren är en större och lokal aktör som verkat under lång tid i Helsingborgsregionen.

Willhems ambition är att växa på de orter där företaget finns etablerat i dag och samtidigt titta på möjligheter att komma in på nya, intressanta marknader.

- Helsingborg är en av landets mest attraktiva regionstäder och vi är mycket glada över att kunna etablera oss här, kommenterar Willhems vd Mikael Granath. Fastigheterna som ingår i affären kompletterar våra befintliga portföljer i Halmstad och Malmö på ett bra sätt.

Tillträde sker den 1 oktober.

Kontakt:

Mikael Granath
Vd, Willhem
E-post: mikael.granath@willhem.se 
Tfn: 0705 77 15 84

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden