Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem förvärvar i Helsingborg

Willhem blir ny aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg efter att ha ingått avtal om förvärv av 610 hyreslägenheter.

Bostadsbolaget Willhem växer nu i södra Sverige. Expansionen sker genom avtal om förvärv av 27 fastigheter med 610 hyreslägenheter belägna i Helsingborgs kommun. Den totala uthyrningsbara ytan är 42 851 kvadratmeter. Säljaren är en större och lokal aktör som verkat under lång tid i Helsingborgsregionen.

Willhems ambition är att växa på de orter där företaget finns etablerat i dag och samtidigt titta på möjligheter att komma in på nya, intressanta marknader.

- Helsingborg är en av landets mest attraktiva regionstäder och vi är mycket glada över att kunna etablera oss här, kommenterar Willhems vd Mikael Granath. Fastigheterna som ingår i affären kompletterar våra befintliga portföljer i Halmstad och Malmö på ett bra sätt.

Tillträde sker den 1 oktober.

Kontakt:

Mikael Granath
Vd, Willhem
E-post: mikael.granath@willhem.se 
Tfn: 0705 77 15 84

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden