Gå direkt till innehåll
Willhem kliver vidare – med ny grafisk profil

Pressmeddelande -

Willhem kliver vidare – med ny grafisk profil

Willhem lanserar nu en ny grafisk identitet. Den uppdaterade designen ska både förtydliga varumärket men framför allt signalera vart bolaget är på väg. Den gröna logotypen behålls som den är – av flera skäl.

Den nya grafiska identiteten omfattar en modernare färgpalett, nytt bildspråk och ett nytt typsnitt med fokus på att fungera optimalt i digitala miljöer. Omprofileringen innefattar även ny webbsida och tillhörande grafiska enheter som rullas ut på alla Willhems 13 orter samtidigt. Valentin Experience har varit Willhems kommunikationspartner i projektet.

Logotypen kommer att behållas som den är. Namnet Willhem, som består av de två orden vill och hem, har en tydlig symbolik:

– Det finns en kul story om hur logotypen kom till som är väl förankrad internt och som blivit en del i ett framgångsrikt värdegrundsarbete, säger Madeleine Wetterström, kommunikations- och marknadschef. Vårt gröna dubbel-v består egentligen av två "bockar", där en står för människorna och en står för husen. Genom att alltid värdera om det vi gör är bra för husen, våra kunder och våra medarbetare, checkar vi av att det är ett beslut som ligger i linje med vårt varumärke.

– Genom att förnya profilen, och ge den ett modigare uttryck, vill vi förtydliga vårt varumärke, var vi står idag men framför allt vart vi är på väg. Vi har utvecklats som bolag och har höga ambitioner framåt. Det vill vi ska synas och kännas i alla delar av vår kommunikation.


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden