Gå direkt till innehåll
Willhem rekryterar Camilla Klint till en nyinrättad tjänst i ledningsgruppen

Pressmeddelande -

Willhem rekryterar Camilla Klint till en nyinrättad tjänst i ledningsgruppen

Willhem förstärker nu ledningsgruppen med Camilla Klint som blir övergripande ansvarig för Willhems fastighetsbestånd med drygt 29 000 hyresbostäder. Närmast kommer hon från Atrium Ljungberg och rollen som Chef Asset Management.

Camilla Klint har en gedigen bakgrund från olika chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. De senaste 13 åren har hon haft flera strategiska roller inom Atrium Ljungberg. Utöver den senaste befattningen som Chef Asset Management, har hon under många år drivit samverkansforum mellan fastighetsägare, Stockholms stad och andra intressenter i stadsutvecklingsprojektet Hagastaden, där hon varit ordförande.

Hos Willhem kommer Camilla Klint fortsatt att ha Stockholm som bas, men leda och utveckla fastighetsbestånd och förvaltningsorganisation på samtliga delmarknader där Willhem är verksamma.

– Det känns fantastiskt bra att få välkomna Camilla till vår organisation. Med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av att arbeta med förvaltnings- och fastighetsutvecklingsfrågor är jag övertygad om att hon kommer att kunna bidra starkt i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, kommenterar Willhems vd Mariette Hilmersson.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra med mina erfarenheter från både stadsutveckling och förvaltning för att stärka Willhems områden och fastigheter med fokus på långsiktig lönsamhet och alla aspekter av hållbarhet, säger Camilla Klint. Willhem har en otroligt spännande utvecklingsplan, kompetent organisation och ägaren Första AP-fonden borgar för kvalitet och långsiktighet.

Camilla Klint tillträder sin tjänst senast i november.


Ämnen


Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem

Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden