Gå direkt till innehåll
Willhem rekryterar fastighetschef i Helsingborg

Pressmeddelande -

Willhem rekryterar fastighetschef i Helsingborg

Niki Radjenovic har rekryterats som fastighetschef till Willhem i Helsingborg.

Niki Radjenovic har 16 års erfarenhet av fastighetsbranschen i olika roller. Hon kommer närmast från rollen som bostadschef på det kommunala fastighetsbolaget Helsingborgshem.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Willhem. Att fortsätta sätta Willhem på kartan, både som en attraktiv fastighetsägare och som arbetsgivare. Det ska bli roligt att utveckla fastigheterna och stadsdelarna tillsammans med alla nya kollegor och vara med och ta ett socialt och lokalt ansvar, säger Niki Radjenovic.

Hon tillträder tjänsten den 22 augusti.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden