Gå direkt till innehåll
Willhem rekryterar finansdirektör

Pressmeddelande -

Willhem rekryterar finansdirektör

Willhem förstärker nu ledningsgruppen genom Peter Malmén som rekryterats till tjänsten som finansdirektör med ansvar för finansiering och utveckling av bolagets finans- och transaktionsfunktion.

Peter Malmén är 43 år och kommer närmast från en roll som transaktionschef hos Stena Fastigheter AB, där han även ingått i bolagets finansråd. Han är civilingenjör och civilekonom från Chalmers Tekniska Högskola respektive Göteborgs Universitet och har även mångårig erfarenhet från kvalificerade befattningar inom ekonomi, finans, transaktion och fastighetsutveckling från bland annat Newsec och SWECO.

- Jag är väldigt glad över att vi lyckats rekrytera Peter Malmén som har dokumenterad erfarenhet av både finansiering och fastighetstransaktioner från ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag, säger VD Mikael Granath. Peters breda erfarenhet och kunskap kommer att bli en stor tillgång för Willhems framtida utveckling.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. 

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden