Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem satsar på egen förvaltning i Helsingborg

Willhem står nu i startgroparna för att etablera en egen förvaltningsorganisation i Helsingborg, som ett resultat av de större fastighetsaffärer som genomförts på orten.

Under 2015 och 2016 har Willhem etablerat sig som en ny bostadsaktör i Helsingborg och successivt utökat sitt fastighetsbestånd. Nu har en volym nåtts om närmare 1000 lägenheter, vilket motiverar en långsiktig etablering lokalt med uthyrning och förvaltning i egen regi. I april 2017 planerar Willhem att öppna upp ett områdeskontor med egen personal som kommer att sköta fastighetsförvaltning och ge service till Willhems hyresgäster.

– Vi har sedan tidigare identifierat Helsingborg som en ort där vi gärna vill växa. Nu tar vi nästa steg och bygger upp en egen lokal organisation från grunden. Det gör vi för att komma närmare våra kunder och kunna ge en ännu bättre service. Att vi dessutom blir en ny arbetsgivare i Helsingborg känns väldigt roligt, säger Willhems vd Mikael Granath.

Rekrytering av nya medarbetare har påbörjats och fortsätter under hösten och våren 2017. De tjänster som är aktuella är fastighetschef, förvaltningsassistenter och bovärdar. Samtliga tjänster annonseras på willhem.se.


Kontakt:
Madeleine Wetterström
Kommunikationschef Willhem
Tel: 0735-245081
E-post: madeleine.wetterstrom@willhem.se


Fakta Willhem Helsingborg:

I Helsingborg äger och förvaltar Willhem efter ingångna avtal cirka 920 hyreslägenheter i bland annat Ödåkra, Hasslarp, Åstorp, Påarp, Söder/Högaborg och i centrum. Willhems totala fastighetsbestånd i Sverige innefattar cirka 23 000 hyreslägenheter fördelat på tolv tillväxtorter. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden