Gå direkt till innehåll
Willhem stärker samarbetet med hyresgästerna genom områdesgrupper

Pressmeddelande -

Willhem stärker samarbetet med hyresgästerna genom områdesgrupper

Willhem har infört områdesgrupper i flera av sina bostadsområden i Linköping, där hyresgäster aktivt deltar i olika frågor som påverkar boendemiljön. Initiativet visar på positiva trender i kundnöjdheten och en ökad nivå av engagemang.

Willhem har alltid haft som mål att skapa trivsamma bostadsområden som möter hyresgästernas behov. Genom att starta områdesgrupper ger företaget sina hyresgäster en plattform att direkt påverka utvecklingen av deras boendemiljöer. Dessa områdesgrupper, som är specifika för varje fastighetsområde, möjliggör en tätare dialog mellan hyresgäster och Willhem samt erbjuder en kanal för att lyfta frågor, idéer och förslag.

Johanna Nerhed, fastighetsförvaltare på Willhem i Linköping, uttrycker sin entusiasm över initiativet:

– Människorna som bor i våra fastigheter vet bäst vad de behöver och önskar i sin boendemiljö. Genom att skapa områdesgrupper ger vi dem möjligheten att vara delaktiga i processen och tillsammans kan vi skapa bättre bostadsområden. Vi ser en positiv trend i kundnöjdheten och är glada över att hyresgästerna uppskattar samarbetet lika mycket som vi.

Willhems områdesgrupper består av hyresgäster från det aktuella området samt representanter från Willhem. Dessa grupper träffas regelbundet för att diskutera olika aspekter av boendet, såsom trivsel, utemiljö, trygghet och gemensamma aktiviteter. Genom samarbetet kan Willhem agera snabbare på hyresgästernas feedback och önskemål.

– Ett exempel är våra trädgårdsbodar, där vi har lyssnat på våra hyresgästers önskemål och behov. Vi har infört bodar där hyresgästerna enkelt kan låna trädgårdsredskap som vi tillhandahåller. Genom att erbjuda denna service arbetar vi utifrån ett helhetsperspektiv med att hålla det rent och fint i våra bostadsområden, säger Johanna.

För mer information
Johanna Nerhed
Fastighetsförvaltare på Willhem i Linköping
johanna.nerhed@willhem.se
013-327 03 31


Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden