Gå direkt till innehåll
Lagom till sommaren är det inflyttning i Willhems nya lägenheter i Halmstad.
Lagom till sommaren är det inflyttning i Willhems nya lägenheter i Halmstad.

Pressmeddelande -

Willhem startar uthyrningen av nya hyresrätter på Nyhem i Halmstad

Nu startar uthyrningen av Willhems egenutvecklade projekt med 165 hyresrätter på Nyhem i Halmstad. Intresset förväntas bli stort för de ljusa och praktiska lägenheterna, som ligger nära både stad och natur.

Idag startar uthyrningen av Willhems lägenheter, som enligt plan ska stå klara för inflyttning i juni 2025. Majoriteten av de nya hyreslägenheterna är mindre lägenheter med ett rum och kök, men det erbjuds även ett fåtal tvåor och treor. Lägenheterna är smart planerade med genomtänkta praktiska detaljer och fina materialval som trägolv, rostfria vitvaror, kakel, klinkers och diskmaskin. Här bor man nybyggt med en hemtrevlig känsla.

Hela projektet är certifierat enligt Miljöbyggnad Silver och har solceller på taken. Lägenheterna kommer även få individuell energimätning och egen balkong eller uteplats.

– De mindre lägenheterna passar perfekt för studenter eller unga vuxna och läget är idealiskt med närhet till centrum, natur och service. Det känns jätteroligt att vi kan erbjuda Halmstadsborna ett riktigt attraktivt boendealternativ och vi räknar med att samtliga lägenheter kommer vara uthyrda lagom till inflyttningen, säger Barbora Danese Pohorela, projektchef hos Willhem.

    Du som är intresserad av lägenheterna kan söka dem på Willhems hemsida, willhem.se, med start idag den 23 oktober.


    Fakta om projektet
    Antal lägenheter: 165, samtliga hyreslägenheter
    Storlek: 1-3 rum och kök
    Boendeyta: 26-71 kvadratmeter
    Beräknad inflyttning: Juni 2025

    För ytterligare information:
    Barbora Danese Pohorela, projektchef på Willhem.
    barbora.danese.pohorela@willhem.se
    Telefon: 031-788 70 31


    Ämnen

    Regioner


    Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se.

    Kontakter

    Madeleine Wetterström

    Madeleine Wetterström

    Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

    Willhem

    Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

    Willhem

    Vasagatan 45
    411 37 Göteborg
    Sweden