Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem tillträder 179 lägenheter på Hisingen i Göteborg

Willhem tillträder idag tre fastigheter på Hisingen i Göteborg. Det innebär ett tillskott med 179 lägenheter i den västra regionen och möjlighet till en mer samlad förvaltning.

Fastigheterna, som övertas från dotterbolag i Framtidenkoncernen, ligger vid Blidvädersgatan i Södra Biskopsgården samt vid Bjurslätts Torg respektive Gamla Björlandavägen. Samtliga adresser ligger inom Willhems nuvarande förvaltningsområde. Willhem lämnar i sin tur en solitär fastighet vid Friskväderstorget i Norra Biskopsgården till Bostadsbolaget.

Eftersom Willhem redan idag äger fastigheter vid Blidvädersgatan blir beståndet nu mer komplett i Södra Biskopsgården, parallellt med att beståndet på Hisingen växer även utanför Biskopsgården.

− Det är väldigt positivt att vi både kan växa på Hisingen och samtidigt få en mer samlad förvaltningsenhet vid Blidvädersgatorna. Det ger oss möjligheter att arbeta bättre med hela området och effektivisera vår service, säger Eva Håård, fastighetschef hos Willhem i Göteborg. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Presskontakt

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg