Gå direkt till innehåll
Willhem värvar utvecklingsledare inom social hållbarhet

Pressmeddelande -

Willhem värvar utvecklingsledare inom social hållbarhet

Willhem rekryterar Heléne Blennermark Zendegani som utvecklingsledare inom social hållbarhet.

Heléne kommer senast från Bostads AB Poseidon där hon under sju år har arbetat med social hållbarhet. Initialt anställdes hon för att arbeta övergripande inom bolaget i rollen som Affärsutvecklare för Poseidons integrationsfrågor men har under de senaste tre åren arbetat som Verksamhetsledare i distrikt Angered med uppdraget att lyfta Hjällbo och Lövgärdet från polisens lista över särskilt utsatta områden.

Dessförinnan arbetade Heléne flera år inom Polisen med brottsförebyggande frågor och etablerade bland annat polisens volontärverksamhet på flera orter i Sverige.

– Jag kommer i närtid främst att arbeta med Handslaget för Biskopsgården. Det är ett gemensamt projekt mellan Volvokoncernen, Framtidenkoncernen, Business Region Göteborg och Willhem med syfte att skapa jobb, utbildning och aktiviteter för invånarna i området. Handslaget syftar till att lyfta Biskopsgården från polisens lista över särskilt utsatta områden. Men jag ser också fram emot att på sikt implementera strategier för social hållbarhet inom hela Willhems bestånd så att vi är en stark aktör i liknande samverkansformer på fler orter runt om i landet, säger Heléne.

Heléne Blennermark Zendegani tillträdde tjänsten 14 augusti 2023.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden