Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem växer i Trollhättan

Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Trollhättan genom förvärv av 254 lägenheter. Överenskommet fastighetsvärde är 242 Mkr och säljare är det kommunala bostadsbolaget Eidar. Affären är villkorad av godkännande i kommunfullmäktige.

Affären avser fyra fastigheter som är belägna i Hjortmossen och i södra centrum. Fastigheternas uthyrbara area uppgår till totalt 15 414 kvadratmeter fördelat på 254 bostadslägenheter om 14 897 kvadratmeter och lokaler om 517 kvadratmeter. Till fastigheterna hör även 177 parkeringsplatser. Lägenheterna är i storlekarna 1 till 6 rum och kök.

– Vi har länge velat växa i Trollhättan och är glada för de här fina fastigheterna som kompletterar de fastigheter vi redan äger på orten mycket bra, säger Willhems vd Mikael Granath. Nu ser vi fram emot att få välkomna våra nya hyresgäster till oss på Willhem.

Tillträde beräknas ske under kvartal 4 2023. I Trollhättan äger Willhem sedan tidigare 727 lägenheter belägna i centrum, Karlstorp, Stavre, Hjortmossen och Torsred.


Kontakt:
Mikael Granath
Vd, Willhem
E-post: mikael.granath@willhem.se
Tfn: 0705 77 15 84

Peter Malmén
Finansdirektör, Willhem
E-post: peter.malmen@willhem.se
Tfn: 0705 68 31 83

Denna information är sådan som Willhem AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 11 juli klockan 09.00 CEST.


Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden