Gå direkt till innehåll
Willhem vinner pris för sin service och får hedersutmärkelse för sitt förbättringsarbete

Pressmeddelande -

Willhem vinner pris för sin service och får hedersutmärkelse för sitt förbättringsarbete

Under gårdagens Benchmark Event tilldelades Willhem två ärofyllda priser. Ett pris avsåg största förbättring inom området service. Dessutom mottogs en hederskristall för att ha gjort ett avtryck i branschen. "Det känns extra roligt eftersom vi firar 10 år som bostadsbolag", säger vd Mikael Granath.

Vinnarna av priset Kundkristallen utses bland de fastighetsbolag som under 2020 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo och som av sina kunder anses vara Sveriges bästa hyresvärdar.

I år gick två av priserna till Willhem. Det första priset var inom kategorin största lyft inom serviceindex för bostadsbolag med fler än 11 000 lägenheter. Detta pris förutsätter förbättringar inom kategorierna Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och snyggt samt Hjälp när det behövs. 

Glädjen stod högt i tak i de digitala mötesrummen när ytterligare en utmärkelse i form av en Hederskristall delades ut till Willhem med följande motivering:

”Willhem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag som verkligen gjort ett avtryck i branschen. Ständig utveckling kännetecknar denna hyresvärd som bevisat att det är lönsamt att investera i sina kunder. Kundundersökningar utgör ett viktigt underlag där hela organisationen involveras för att ytterligare förbättra den totala boendemiljön. Kundkristallerna för största lyft är ett bevis på att hyresgästerna själva årligen upplever en ökad servicenivå. Oavsett om det gäller ekonomi, fastigheter, medarbetare, hållbarhet eller kundnöjdhet – är detta ett bolag som levererar kvalitet.”

– Oj, vilken härlig nyhet, kommenterar Willhems vd Mikael Granath. Att det här sammanfaller med att vi firar 10 år som bostadsbolag gör mig stolt och glad! Vi har fokuserat på att jobba med ständiga förbättringar ända sedan starten. Lägger man ihop de många små stegen blir det ett rejält kliv framåt, något vi verkligen får ett kvitto på nu. Jag vill säga stort tack till alla mina medarbetare som ger sitt yttersta varje dag för att våra kunder ska trivas och känna stolthet över sitt boende.

Prisceremonin skedde vid AktivBos Benchmark Event som sändes digitalt den 11 februari.  

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden