Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhems hållbarhetsarbete får högt betyg

Willhem placerar sig bland topp fem i Europa i GRESB-rapporten 2015 (Global Real Estate Sustainability Benchmark), en internationell hållbarhetsundersökning för fastighetsägare.

Jämfört med förra året ökade Willhems poäng i årets undersökning från 57 till 67, vilket innebär en placering på plats fem bland granskade företag i Europa. Även tidigare år har Willhem placerat sig bland de tio bästa företagen.

– Vi deltar i den årliga undersökningen för att jämföra vår utveckling med andra fastighetsbolag för att ständigt förbättra oss. Hållbar utveckling är ett fokusområde för Willhem och hållbarhet genomsyrar hela verksamheten. Den hedrande placeringen ser vi som ett erkännande för att vårt arbete ger resultat, säger Johan Fogelberg, fastighetsdirektör Region Nord och ansvarig för hållbarhetsarbetet hos Willhem.

GRESB-rapporten och undersökningsresultatet för 2015 är baserat på hållbarhetsdata från 688 deltagande fastighetsbolag runt om i världen.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden