Gå direkt till innehåll
Willhems populära satsning på sommarjobb fortsätter

Pressmeddelande -

Willhems populära satsning på sommarjobb fortsätter

Även i år kommer Willhem att erbjuda sommarjobb för ungdomar från 16 år och uppåt. Det kommer att finnas omkring 80 platser fördelat på de 13 orter där Willhem har sin verksamhet.

Arbetstillfällen för unga - i tio år 

Minibovärd är Willhems definition av sommarjobbare. Ända sedan bolagets start för tio år sedan har Willhem erbjudit sommarjobb för ungdomar och projektet, som ska bidra till fler arbetstillfällen för unga, är en del i företagets sociala engagemang.

– I år känns det extra viktigt att kunna ge ungdomar en möjlighet att få in en fot på arbetsmarknaden. I fastighetsbranschen kommer det att finnas en stor efterfrågan i framtiden så jobbet som minibovärd är en bra erfarenhet, säger Anna Flood, HR-chef.

Intresse för både hus och människor 

En minibovärds arbetsuppgifter handlar om att hjälpa till med enklare skötseluppgifter i bostadsområdena under handledning av en ordinarie bovärd. Hålla rent och snyggt, rensa ogräs och måla staket är bara några av dem.

– Det handlar inte bara om att sköta om hus och utemiljöer, utan även om att ge en bra service till de boende vilket gör att en minibovärd behöver ha ett intresse för både hus och människor, säger Anna Flood.

För den som vill sommarjobba som minibovärd finns mer information att få via de lokala områdeskontoren: willhem.se/kontakt. Det går även att läsa om andra minibovärdars upplevelse på vår blogg.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden