Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för 78 nya hyresrätter i Karlstad

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för 78 nya hyresrätter i Karlstad

Media hälsas välkommen att delta när spaden sätts i marken för bostadsbolaget Willhems första klimatdeklarerade hus i Karlstad! Totalt kommer Willhem bygga 78 hållbara hyresrätter i området Våxnäs, som ska stå klara för inflytt under 2024.

De 78 hyresrätterna kommer att byggas enligt Miljöbyggnad Silver och hela bygget kommer att genomsyras av ett tydligt miljötänk och stort fokus på utemiljöerna.

De två åttavåningar höga husen blir också de första i Willhems bestånd, där klimatpåverkan från såväl transporter som material och själva arbetet under byggtiden, ska redovisas i en så kallad klimatdeklaration.

Media hälsas välkommen att delta vid första spadtaget och höra mer om Karlstads nya, spännande bostadsprojekt!

Tid: 17 november, klockan 10.00 - ca 11.00

Plats: Portgatan 1-3 i Våxnäs, Karlstad

Deltagare:
Från Willhem: Göran Bergsten, fastighetschef, Charlotte Björklund, förvaltare, Barbora Danese Pohorela, projektchef, Rikard Norström, nyproduktionschef.
Från Serneke: Magnus Grude, arbetschef, Henrik Jonsson, projektchef och Markus Nordlöf, projektchef.

Välkomna – ingen föranmälan krävs!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se.

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Relaterat innehåll

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden