Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Willhem AB (publ) etablerar MTN-program om fem miljarder kronor och offentliggör prospekt

Willhem AB (publ) (”Willhem”) har beslutat om att upprätta ett Medium Term Note-program (”MTN-programmet”).

MTN-programmet utgör en ram varunder Willhem har möjlighet att löpande uppta lån i kronor eller euro med en löptid om lägst ett år inom ett vid varje tid högsta utestående nominellt belopp om fem miljarder (5 000 000 000) kronor eller motvärdet därav i euro.

Finansinspektionen har den 17 december godkänt och registrerat ett grundprospekt med anledning av MTN-programmet. Den första emissionen under MTN-programmet beräknas komma att ske under januari 2015.

Prospektet finns tillgängligt i elektronisk form på Willhems (www.willhem.se) och Finansinspektionens (www.fi.se) respektive hemsidor samt på begäran i pappersform på Willhems huvudkontor, Vasagatan 45, 400 15 Göteborg.

Ämnen

Regioner


Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. Läs mer på willhem.se

Kontakter

Madeleine Wetterström

Madeleine Wetterström

Presskontakt Kommunikations- och marknadschef 031 788 70 21

Willhem

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, utvecklar och förvaltar hyreslägenheter på utvalda tillväxtorter i Sverige. Varje dag arbetar vi långsiktigt med att skapa ett enkelt och tryggt boende som är bra för både hus och människor. Ägare är Första AP-fonden.

Willhem
Vasagatan 45
411 37 Göteborg
Sweden